Tento kvíz zvládne iba skúsená cukrárka či pekárka: Trúfaš si odpovedať správne?

Čo je to fondant?
Správne!
Nesprávne!
Aká je správna teplota pre temperovanie mliečnej čokolády?
Správne!
Nesprávne!
Čo spôsobuje, že bielkový sneh spadne?
Správne!
Nesprávne!
Čo je to "blind baking"?
Správne!
Nesprávne!
Ktorá ingrediencia sa pridáva do cesta na zlepšenie elasticity a štruktúry?
Správne!
Nesprávne!
Čo je "crème pâtissière"?
Správne!
Nesprávne!
Aký je rozdiel medzi práškom do pečiva a sódou bikarbónou?
Správne!
Nesprávne!
Prečo sa pridáva soľ do receptov na sladké pečivo?
Správne!
Nesprávne!
Čo je to "ganache"?
Správne!
Nesprávne!
Čo spôsobuje, že kysnuté cesto dobre vykysne?
Správne!
Nesprávne!
Tento kvíz zvládne iba skúsená cukrárka či pekárka: Trúfaš si odpovedať správne?
ZAČIATOČNÍK V KUCHYNI
Zdá sa, že svet cukrárstva je pre vás ešte veľkou neznámou. Ale netreba sa báť - každý majster bol kedysi začiatočník.
DOMÁCI NADŠENEC
Mአuž nejaké základné znalosti a skúsenosti s pečením. Možno vieš, čo je fondant a ako pripraviť jednoduchý krém, ale ešte ťa čaká objavovanie pokročilejších techník.
CUKRÁRSKY TALENT
Máš výborné znalosti o pečení a cukrárstve. Tvoji priatelia a rodina si pravdepodobne užívajú tvoje domáce koláče a torty.